Kapcsolat

Az amerikai területek (Észak- és Dél-), valamint Ázsia, Ausztrália és Óceánia kiszolgálását az AMC központi bázisa (Camarillo, California, USA), az európai, Közel-Keleti és afrikai térségek műszaki-kereskedelmi támogatását és az AMC Europe Kft. látja el. Válassza ki a régiót a kapcsolati információk megjelenítéséhez!Európai telephelyünk az M1-M7 autópályák közelében, Törökbálint határában, a Tükörhegyen helyezkedik el.

Gépkocsival

  • a Dunántúl irányából az M1-es autópálya Törökbálint-Budakeszi kijáratán, illetve az M7-es autópálya törökbálinti leágazásán át a Bajcsy-Zsilinszky utca – Bartók Béla utca – Kápolna utca – Raktárvárosi út útvonalon;
  • Dél-Buda, ill. Dél-Pest irányából az M0 – 70-es út – Diósdi út – Raktárvárosi út útvonalon;
  • Budapest belváros irányából az M1-M7 autópályák közös szakaszának Budaörs-Nyugat lehajtójáról balra fordulva, a törkbálinti Depo mellett elhaladva, a Raktárvárosi úton át érhetjük el.

Telephelyünkön korszerűen felszerelt laboratóriumainkban, jól képzett mérnökeink segítik felhasználóink munkáját. Munkatársaink fejlesztési tapasztalatokkal, magas fokú számítástechnikai háttértámogatással rendelkeznek. Szervizmérnökeink nemcsak az Advanced Motion Controls berendezéseinek garanciális és garancián túli javítását, hanem valamennyi általunk forgalmazott termék telephelyi javítószolgálatát ellátják. Felhasználóink egyedi igényeit alkalmazástechnikai mérnökeink bevonásával elégítjük ki. Vevőszolgálatunk angol-magyar nyelven fogadja ügyfeleink hívásait 8-18 óra között.


Galéria – Telephelyi séta

To top